Aiasz
Aiasz

A kizárólag Windows 10 alatt jelentkező probléma megoldása

Vibráló kijelző javítása

Szerző Aiasz  •  csütörtök, 04.02.2016, 18:34
3722 megtekintés

Most egy olyan hibára szeretnék megoldást adni,

Your Content
amivel a legálisan Windows 10-re frissítők találkoztak elsősorban.

A lent leírtakat mindenki saját felelősségére végezze el, a megoldás alkalmazásából eredő hibáért semmilyen felelősséget nem vállalok. Amennyiben bizonytalanok vagyunk a lenti műveletsor elvégzésében kérjünk meg egy szakembert, hogy vizsgálja meg a gépünket.

A Windows 10-re való frissítés után többen is tapasztalták, hogy bizonyos programok görgetés közben elkezdenek vibrálni. Olyan jelenséget lehet tapasztalni, mint amikor ALT+TAB gombot nyomunk, és beragadna a funkció. Valójában az történik, mintha az alkalmazás “Nem válaszol” hibaüzenetet dobna, és a hibajelentés küldése ablak felugrana, és a két ablak váltogatná egymást.

A hiba megoldáshoz le kell tiltanunk két szolgáltatást.

 1.  Nyissuk meg a feladatkezelőt. Új folyamat indítása és gépeljük be idézőjelek nélkül, hogy ‘msconfig’, és nyomni egy entert. (Igazából a Windows keresőbe is begépelhetjük az ‘msconfig’-ot.)
 2. Ha elindult a Rendszer konfiguráció, akkor a szolgáltatások(Services) fülön le kell állítani a “Problem Reports and Solution Control Panel…” és a “Windows Error Reporting Service” szolgáltatásokat.
  System-Configuration-Services-tab-Windows-10-1
 3. Majd újraindítani a számítógépet.

Ha a fenti műveletsor nem segítene, akkor itt van a Symantec cég megoldása a problémára. Figyelem, mindenki saját felelősségre használja! Nortons’s Screen Fix tool

Képek forrása: http://icdn3.digitaltrends.com

További cikkek

 • Honor 7 teszt

  Bevezető Ismét egy remek telefont kaptam...

 • Aiasz • dec 12 bővebben »
  Fel